Quantcast

Félix de Azúa, acadèmic de la RAE, a Ada Colau: "Hauria d'estar servint en un lloc de peix"

El passat 14 de març, el filòsof i escriptor Félix de Azúa va ingressar a la Reial Acadèmia Espanyola (RAE) per ocupar la butaca 'H' de la institució cultural. Dues setmanes després d'aquest nomenament, el que va ser un dels fundadors de Ciutadans, ha realitzat unes polèmiques declaracions a la revista 'Temps' en què assegura que Ada Colau , alcaldessa de Barcelona, ?? "és una dona que hauria d'estar servint en lloc de peix" .

" No té ni idea de com es porta una ciutat ni li importa , l'únic que li importa és canviar els noms dels carrers ", apuntava el controvertit escriptor, que ha recordat molt amb les seves paraules a un regidor català del PP, Óscar Berman, que va assegurar que Colau "hauria d'estar fregant terres".

Félix de Azúa ha atacat durament a tots els membres polítics de Podem, assegurant que són "d'allò més ignorant del país", en relació a Pablo Iglesias, Moneder o Carolina Bescansa, tots ells sortits de la Universitat Complutense de Madrid per la qual li preguntaven.

L'escriptor recorda que la formació habitada "ha acceptat diners dels goril·les veneçolans i els botxins iranians", qui també considera que haurien de demanar "perdó als homosexuals iranians".

Finalment, Azúa, acadèmic de la Reial Acadèmia Espanyola, ha assenyalat que els alts suports a les urnes de Podem, PP i PSOE deixen veure que "la gent deu votar borratxa" . "Em sento aliè, una mica de decència hi ha a Ciutadans, als que fins ara votava" , concretava.

Ada Colau ja ha respost a aquestes casposes paraules del lingüista i ho ha fet a través del seu compte personal de Twitter. " En les futures definicions de masclisme i classisme de la RAE, el senyor Arzúa podrà citar-se a si mateix Quin honor! " , ironitzava l'alcaldessa de Barcelona a les xarxes socials . La polèmica està servida …