Quantcast

Una explosió al centre de París causa el pànic als carrers

El 6è Arrondisement de París, en ple centre de la ciutat, ha viscut moments de pànic aquest matí després d'una forta explosió en un edifici que ha desencadenat un incendi que es veia des de diversos punts de la capital francesa.

Malgrat que en un moment hi ha hagut confusió i caos perquè s'ha pensat que podria tractar-se d'un atac terrorista, com a conseqüència de l'amenaça que viu el país i els recents atemptats a Brussel·les que han deixat 32 morts, la policia francesa ha confirmat que l'explosió s'ha produït per una fuita de gas que s'ha donat en un dels habitatges de l'edifici residencial.

Els serveis d'emergències de París van haver de desplaçar fins a la zona per atendre als cinc ferits i diversos equips de bombers van desplegar els seus equips per apagar les flames. L'explosió ha deixat danys importants al sostre de l'habitatge ia la part superior de l'edifici, a més de tremolors importants en edificis adjacents, on hi havia, entre altres, una escola de cuina que també ha hagut de ser evacuada.

Les primeres investigacions apunten que la fuita de gas es va poder produir per un accident domèstic.