Quantcast

El Banc Santander anuncia acomiadaments i el tancament de 450 oficines a Espanya

El Banc Santander ha anunciat que tancarà 450 oficines a Espanya dins d'un "ajust" de plantilla. Segons ha assegurat l'entitat financera, l'objectiu és reestructurar la xarxa de sucursals que té al país i que pretén acabar amb aquelles oficines que tenen entre un i tres empleats.

Des de Banc Santander han anunciat que aquest tancament no suposarà la desaparició en els més de 2.000 municipis en els quals té presència actualment. Per fer el pla més adaptat a tots, l'objectiu de l'entitat financera és integrar aquests empleats en altres sucursals de major grandària i oferir prejubilacions als treballadors que no puguin integrar-se al nou model que es planteja.

Els sindicats, que han rebut la notícia aquest divendres, han explicat, segons expliquen diversos mitjans, que hi haurà una reunió dimecres que ve a les que hi haurà més informació sobre les condicions i els termes avançats d'aquesta mesura.

A més del tancament de 450 oficines, Banc Santander també reordenarà els serveis centrals operatius que estan ubicats a Boadilla del Monte (Madrid).