Quantcast

Khloe Kardashian: "Mai he vist un penis blanc"

Khloe Kardashian tenia fama de ser una de les més tímides de la família, i mira que això és complicat, però en l'última entrevista que ha donat ha sorprès a tots. "Tot el que jo puc explicar és sobre la meva vagina" , declarava quan parlava de la seva relació amb el jugador Lamar Odon al programa 'Kocktails with Khloe'.

No solament això va ser el que més va cridar l'atenció, i és que un dels convidats, Pauly Shore, va voler saber per què totes les seves germanes preferien sempre a homes negres, ja que tant ella com Kim o com Kendall i Kylie Jenner han estat amb algun, o estan, ha comentat.

"Mai a la vida he vist un penis blanc . Així que, si vols mostrar-me el teu, m'agradaria veure-ho, mai he vist un d'aquest color" < / em>, va contestar la germana de les Kardashian sense pèls a la llengua.