Quantcast

Així es va enfonsar el pont de Calcuta (Índia) que va causar almenys 15 morts

Com a mínim 200 persones atrapades per l'ensorrament parcial d'un pont a la magalópolis de Calcuta a l'Est de l'Índia. I encara és aviat per donar un nombre de morts definitiu, ja que encara que 14 persones van morir aquest dijous pràcticament a l'acte, desenes més van resultar ferides mentre que un nombre desconegut de ciutadans que superaria en tot cas la centena , romanen atrapades sota la runa.

Aquest vídeo de YouTube recull el moment exacte en què, de manera sorprenent, es desencadena la tragèdia per causes que encara es desconeixen. Res feia presagiar que l'estructura es vingués a baix com un castell de cartes atrapant entre enderrocs i bigues d'acer a vianants i vehicles. L'escena remet al caos total i les escenes de destrucció desconegudes a la ciutat índia des de fa anys. Centenars de voluntaris encara col·laboren amb les tasques de rescat.

Al setembre passat, dos treballadors van ser rescatats després de romandre nou dies atrapats en un túnel que es va esfondrar a uns 47 metres de profunditat en l'estat nord de Himachal Pradesh. Però els ensorraments més comuns són d'edificis antics i inestables que no tienenen un correcte manteniment com el que a l'agost va causar la mort a onze persones aixafades per un mur en construcció en una pedrera de Haryana , al nord-est del país asiàtic.