Quantcast

Cristina Pedroche: "Hauré de mesurar més les paraules i ser políticament correcta"

Cristina Pedroche està que no pot més, tal qual. La seva última entrada al seu bloc es titula 'trist' amb una careta que el simbolitza i tot, i és que no passa pel seu millor moment, tot i que en el pla personal les coses li van de meravella.

La presentadora no ha aguantat tanta pressió mediàtica. Cada paraula que surt per la seva boca és digna de crítiques i ha dit prou. "Ara tothom publica coses meves, encara que siguin mentides, encara que siguin d'altres temps, encara que fossin entrevistes fetes amb ironia i humor i no dir que estaven fetes així ", comença escrivint.

Pedroche diu que està "farta" i que "tant me fa si és home o dona, només vull bones persones al meu voltant . No vull diferències de gènere, ni negatives ni positives ".

Però ella ja ha trobat la solució a tots els seus problemes. "Suposo que el que hauré de fer és mesurar més les paraules i convertir-me en la noia políticament correcta que sembla que voleu que sigui. Res de diversió ni ironies en les entrevistes" , rasa Pedroche < / strong>.