Quantcast

La vida inventada d'Anna Allen es converteix en obra de teatre

L'actriu Anna Allen va desaparèixer de la nit al dia quan es va descobrir que tota la vida i l'exitosa carrera de la qual presumia a les xarxes socials era completament inventada. Des de llavors, poc s'ha sabut d'ella, encara que ara tornarà a donar molt que parlar ja que la seva història s'ha convertit en una obra de teatre.

Els germans Joan i Pau Olivé estan darrere d'aquest projecte. Es tracta d'una comèdia musical anomenada 'Tots som Anna Allen' , en la qual tracten amb humor el tema del senzill que és inventar-se coses de la teva vida i fer veure a través de les xarxes socials. L'obra té com a protagonista a l'actriu Mónica Macfer, ia dia d'avui es pot veure a Barcelona.

Tot i que l'obra està inspirada en el cas d'Anna Allen, Joan Olivé ha aclarit que " no es tracta de la vida real d'Ann Allen, ni d'un biopic, sinó de < strong> una paròdia feta amb afecte ".

"Som el que diem que som, tots hem mentit encara que sigui una mica", ha assegurat Olivé per tractar d'explicar que és molt fàcil manipular a través de les xarxes socials, i que tothom pot identificar-se amb ella.