Quantcast

El passat desconegut de la Berta Vázquez com a model, quan es deia Cleo Brian

Berta Vázquez és una de les dones de moda al nostre país. Actualment la podem veure treballant en 'Vis a vis', que és tot un èxit d'audiència. A més, des que va conèixer a Mario Casas en el rodatge de 'Palmeres a la neu' i va començar una relació amb l'actor, tots dos acaparen moltes portades de la premsa del cor.

Tot i que com dèiem actualment es parla molt d'ella, la veritat és que es coneix bastant poc sobre el seu passat. Sabies que en el passat Berta Vázquez treballava com a model ?

Abans de interessar-se pel món de la interpretació, l'actriu estava enfocant la seva carrera professional més cap al món de la fotografia i la moda. A més, quan treballava com a model Berta Vázquez no era coneguda pel seu nom com Cleo Brian.

En aquella època, la Berta Vázquez es definia com "model de fotografia extravagant, artística i excèntrica" ?? , i a més va protagonitzar portades de revistes com DSS Magazine, segons recull Vertele. "Què no hi ha d'excitant a ser portada de revista? Tot és excitant, els homes compraran la revista i els seus núvies es posaran geloses ", va assegurar en el seu moment Vázquez.