Quantcast

Carmena proposa cridar a la Vall dels Caiguts la "Vall de la Pau"

"Tots estem d'acord que és un lloc que s'ha de mantenir. No hi ha ningú que vulgui dinamitar la zona, però sí que seria correcte i considerable donar-li una nova visió i incorporar-nous valors. La Vall de la Pau seria un bon nom que atorgar-li ", ha assenyalat en una entrevista a la publicació digital Li Miau noir.

Carmena també ha advocat per canviar el nom de l'Arc de la Victòria ubicat en el madrileny districte de Moncloa-Aravaca pel de "l'Arc de la Concòrdia" o "l'Arc de la Democràcia", 1 assumpte sobre el qual sí que podria dur a terme en formar part del seu àmbit municipal .

ha indicat també que, en la seva opinió, "no té sentit mantenir un nom d'un monument amb el qual es commemora un cop d'Estat dut a terme contra el Govern legalment establert" < / em>. "Quan se li canviï el nom, i emfatitzant de nou en aquest aspecte, no es pretendrà enjudiciar la conducta de les persones que es van alçar en un moment concret de la història, perquè això és una cosa passat. El que es pretendrà amb això és dotar Madrid d'una sèrie d'elements positius, com pot ser la cultura democràtica ", ha afegit l'alcaldessa.