Quantcast

FOTONOTÍCIA.- El Patge Reial anuncia l'arribada dels Reis Mags pel centre d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

Andorra la Vella.- Malgrat la pluja i el fred, el Patge Reial dels Reis Mags d'Orient ha desfilat, aquest dilluns a la tarda, pels carrers, places i avingudes d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany per anunciar a tots els nens i nenes l'arribada de Ses Majestats. Durant la desfilada, que ha començat a les set de la tarda a la plaça Guillemó i ha enfilat per l'avinguda Meritxell per finalitzar a la plaça Coprínceps, el Patge Reial, acompanyat de dos menuts ajudants, ha anat fent diverses aturades per llegir el discurs previ a l'arribada dels Reis Mags i per regalar caramels a grans i petits. A partir d'aquest dimarts a les dotze del migdia, el Carter Reial, que s'instal·larà a la plaça Coprínceps, rebrà les cartes de tots els nens i nenes que vulguin lliurar-les en mà.