Quantcast

Els amors i amants de Mar Flores

-

1
La vida de Mar Flores no ha estat un camí de roses. Almenys seva vida amorosa. Criada en l'hum

La vida de Mar Flores no ha estat un camí de roses. Almenys seva vida amorosa. Criada en l'humil barri d'Usera, de Madrid, Mar Flores va començar la seva fulgurant carrera en el paper cuixé després de guanyar un concurs de la revista 'Elle'. Va ser triada 'Rostre dels 90'. I, si bé, ha aconseguit fer-se amb la jet set del país, envoltar-se de glamour, i nedar en l'abundància, res d'això li ha sortit gratis. < / p> Després del recent anunci del seu divorci de Javier Merino, l'empresari amb el qual ha compartit 18 anys de la seva vida i amb el qual té quatre fills, la seva història torna a copar portades. Ha estat Merino qui ha decidit posar fi al seu matrimoni, en teoria per les constants bronques que mantenien, tot i que la decisió final l'han pres de mutu acord. No és la primera vegada que la deixen. Tampoc el seu primer fracàs amorós. Aquesta la procel·losa història dels seus amors i amants. Com a mínim dels més coneguts. Bertín Osborne: Després de saltar a la fama amb el concurs d'Elle, Mar Flores va triomfar com a model i en el any 1991 es va colar a la casa de tots els espanyols a través de la petita pantalla com a presentadora de VIP Nit, juntament amb Emilio Aragó. Va ser per aquella època quan va mantenir o na sonora relació amb el galant de l'època: Bertín Osborne. Posteriorment la pròpia Mar Flores ha explicat que la va fer patir. Que la va enganyar. » He de reconèixer que el va deixar ell. Va ser una cosa freda i dolorosa.Lo va fer per telèfon. Em va començar a explicar un rotllo macabre. Això que li agradaven altres dones i que no podia evitar-ho. En fi. Em vaig enfadar molt i ho vaig passar molt malament. No em va agafar de sorpresa.En realitat ja ho sabies, però preferies seguir endavant «, va explicar a Fernando Múgica al Crònica d'el Mundo en un reportatge el 2001.

Atrás