Quantcast

Les professions més rares dels exfutbolistes

-

1
Mendieta (DJ) Gaizka Mendieta és recordat com un dels millors futbolistes que ha passat pel Val

Mendieta (DJ) Gaizka Mendieta és recordat com un dels millors futbolistes que ha passat pel València CF. El de Biscaia va exercir la gran majoria de la seva carrera esportiva al club che, on fins i tot va arribar a disputar dues finals de la Champions. La seva última etapa com a futbolista la va viure al Middlesbrough anglès, fins que el 2008 va penjar les botes. Després de la seva retirada, Mendieta no ha pres la mateixa via que molts altres exfutbolistes. Res de fer-se entrenador o comentarista esportiu … El basc ha optat per dedicar-se a la música, la seva altra gran passió, i treballa com a DJ. Encara que a molts us sorprengui, l'exfutbolista resideix habitualment a Londres i és un habitual en molts pubs de la ciutat. A més, li hem pogut veure punxant en alguns festivals com el SOS 4.8 a Múrcia.

Atrás