Quantcast

Extreuen 18 raspalls de dents de l'estómac d'un pacient

No és la primera vegada que algú es converteix en notícia després que li extreguin algun objecte estrany de l'interior del seu cos, però està clar que el cas d'aquest pacient va un pas més enllà … I és que, de seu estómac van extreure ni més ni menys que 18 raspalls de dents.

Sens dubte, el dels raspalls de dents és el més cridaner per l'elevada quantitat, però a l'estómac del pacient havia molts altres objectes. Durant la intervenció, els metge s també van trobar unes pinces, un llapis i fins a un llevataps.

De moment es desconeix la identitat del pacient, i també què va ser el que el va portar a introduir-tots aquests objectes. No obstant això, segons publica el Daili Mail, se sap que podria ser una persona amb problemes mentals. "Gairebé tots els casos d'aquest tipus són pacients amb trastorns psiquiàtrics" , ha explicat el Dr. Anton Emmanuel per a aquest diari.

El doctor, i portaveu de la Societat Britànica de Gastroenterologia ha explicat també que en aquests casos és possible arribar a superar les nàusees amb la ment, cosa que facilita la introducció dels objectes.