Quantcast

Gerard Piqué podria anar-se'n a viure a Colòmbia amb Shakira

Tot i que actualment Gerard Piqué é és un dels centrals del FC Barcelona , sembla ser que el seu futur no molt llunyà no estigui precisament a la ciutat comtal. I és que, segons apunten diversos mitjans de comunicació, el futbolista estaria disposat a anar-se'n a viure a Colòmbia, país del qual és natural la seva parella Shakira.

I és que, tot i que en l'actualitat al parella conviu feliç a Barcelona al costat dels seus dos fills, Milà i Sasha , la cantant estaria desitjant abandonar Espanya per < strong> instal·lar-se a Barranquilla , la seva ciutat.

Quant a Piqué, sembla que no li disgusta del tot la idea. I és que, segons recull El Economista, el central està a gust en el seu equip però estaria disposat a anar-se'n a Colòmbia per Shakira.

De moment, Piqué té contracte al club blaugrana per dues temporades més però, qui sap si passat aquest temps la parella farà les maletes per instal·lar-se al altre costat del toll.