Quantcast

La topada d'Alejandro Nieto amb un reporter de 'Sálvame'

Menys de 24 hores després d'abandonar la casa de 'Gran Hermano VIP', Alejandro Nieto va protagonitzar una topada amb Sergi Ferré, reporter de 'Sálvame' , quan aquest realitzava una connexió en directe per al programa de Telecinco.

el concursant de 'GHVIP' va sortir al carrer visiblement molest després que el reporter esmentés el nom de la seva exparella i mare del seu fill, després d'assegurar que havien parlat amb una de les seves amigues.

"No ho permet, el que ha entrat en el programa sóc jo, Alejandro Nieto" , li recriminava el Mister Espanya. La seva reacció va provocar que Sergi Ferré li expliqués que el seu ex "va negociar per entrar en directe" i "va estar a punt de parlar amb Kiko Hernández".

Després d'una pausa per publicitat, Alejandro Nieto demanava disculpes per les formes , ja que " m'he escalfat i el tema personal ho vull deixar a part". A continuació Jorge Javier li anunciava que es veurien a 'Sálvame Deluxe', però abans d'acomiadar li feia una pregunta que va tornar a mosquear al concursant: "Com sent tan jove tens una forma de pensar tan antiga?". < / strong>

Sense entendre el motiu de la pregunta, Alejandro Nieto li demanava que "quan estigui amb tu en directe com tu m'has dit et diré com sóc".