Quantcast

Pau Gasol podria tornar aquest estiu al Barça

Aquest estiu Pau Gasol complirà 36 anys i mai ha negat el seu desig de retirar-se vestit de blaugrana, el club que el va veure néixer a l'elit del bàsquet internacional. < / p>

Després de molts anys de fer-se amb els més grans de l'esport de la cistella el més gran dels Gasol valora la possibilitat de tancar la seva etapa esportiva al Palau Blaugrana abans d i que la bombonera blaugrana passi a millor vida després de 46 anys d'existència.

Segons ha transcendit la secretaria tècnica del bàsquet blaugrana que coordina Joan Creus s'ha posat en contacte amb Pau Gasol per avança r seu retorn a Barcelona aquest mateix estiu i així formar una dupla d'or amb Ante Tomic en la pintura. En el bàsquet FIBA ??la competitivitat és menor que a la NBA i als handicaps del físic Pau colpejaria amb el seu inestimable classe.

El contracte que el lliga als Chicago B ulls venç al 2017 però el pivot de Sant Boi de Llobregat ja ha advertit a la franquícia la seva intenció d'exercir la seva opció per ser agent lliure en tot just dos mesos .

Gasol va guanyar dos anells de campió amb Los Angeles Lakers on va ser feliç al costat de grans estrelles com Kobe Bryant. Ah ora completa la seva segona temporada a Chicago Bulls i guarda un bon record de Memphis, la ciutat que el va acollir després de l'llunyà draft del 2001. 15 temporades al capdamunt del bàsquet mundial per a un esportista que espera tancar ta < strong> mbién aquest estiu el seu cicle amb el combinat espanyol. Serà en l'Olimpíada de Rio de Janeiro on podria penjar-se la última medalla al costat dels seus companys de sempre.

Entre ells, el seu inseparable amic Joan Carles Navarro q ui els espera per acabar la seva carrera esportiva al Barça. Gasol i Navarro són els integrants d'una generació inigualable del bàsquet català que van compartir la samarreta blaugrana per emportar-se les lligues del 99 i del 2001 i la copa del rei d'aquest mateix any.

Gasol va marxar molt jove i no va poder alçar la Copa d'Europa com sí que va fer Navarro al 2003 al Palau Sant Jordi.

la directiva del FCBarcelona és conscient que no serà fàcil omplir les 10 mil localitats del nuev o Palau Blaugrana i precisa i estrelles que serveixin de reclamació com per als socis i seguidors barcelonistes