Quantcast

Barcelona i Viena s'alternaran com a seu del congrés de radioteràpia

Barcelona i Viena s'alternaran com a seus del Congrés de Radioteràpia i Oncologia.

Més de sis mil delegats es donaran cita a Barcelona en les edicions dels anys 2018 i 2021. Aquestes dues ciutats presentaro n una candidatura conjunta per captar una de les cites més importants a escala europea.

Turisme de Barcelona, ??de la mà de la seva Barcelona Convention Bureau, i l'oficina de Turisme de Viena Convention Bureau han captat el Congrés Anual de radioteràpia i Oncologia per les seves respectives ciutats, gràcies a una candidatura conjunta presentada pels dos organismes de promoció turística .

Com a resultat d'un procés estratègic, la Societat Europea de radioteràpia i Oncologia ha decidit rotar els seus congressistes anuals fins a l'any 2022 entre Barcelona i Viena, amb la seva oferta conjunta , i una ciutat addicional que anirà cambiand o.

Barcelona acollirà la celebració del 37 Congrés Anual de l'any 2018 que tindrà efecte el mes de maig al Centre de Convencions Internacional de Barcelona i té assegurada, també, la celebració del Congrés per 2021.

cada any uns 6.000 delegats viatgen al Congrés Europeu de Radioteràpia i Oncologia, que té una durada de quatre dies i presenta els resultats de la recerca en oncologia de radiació de científics de tot el món que treballen en benefici de els pacients de càncer. Viena acollirà aquest congrés els anys 2017 i 2020.

Tant el Barcelona Convention Bureau de Turisme de Barcelona com el Viena Convention Bureau del Patronat de Turisme de Viena han col·laborat des de 1.995 per donar-se a conèixer conjuntament fora d'Europa.

des del Barcelona Convention Burea o s'ha destacat que l'aliança de Barcelona amb Viena segueix oferint bons resultats ja que, un cop més, la candidatura que van presentar conjuntament amb els socis austríacs ha estat fundament a per captar un dels congressos més importants a nivell europeu