Quantcast

Mor una 'mula' al Metro de Barcelona a l'rebentar una bossa de cocaïna a l'estómac

Un ciutadà de nacionalitat lituana que treballava com a 'mula' , és a dir, tràfic de substàncies prohibides entre països a l'interior del cos, va morir el 22 de març a l'estació de Metro de l'aeroport de Barcelona , el Prat, després que esclatés en el seu estómac una bossa de cocaïna que havia aconseguit portar al seu interior des de Brasil.

Pel que sembla, segons apunten els Mossos d'Esquadra, el jove es va saltar els torns de l'estació , una cosa que va cridar l'atenció dels vigilants del TMB, cosa que va provocar que el nerviosisme del jove fora en augment i que comencés a convulsionar ia tirar escuma per la boca. Els equips d'emergència van intentar reanimar però no ho van aconseguir. Va morir en ple accés de la T1 de l'Prat.

Tot i que un primer moment es pensava que podia tractar-se d'un atac epilèptic , els forenses van descobrir a la autòpsia que l'interior del seu cos havia 34 càpsules de cocaïna d'entre 12 i 15 grams cadascuna, és a dir, la responsable de la seva mort havia estat una sobredosi produïda per l'esclat d'un dels embolcalls.

< p> Des de l'TMB asseguren que els vigilants de seguretat no van tocar en cap moment al mort i que únicament li van demanar que validés el bitllet per accedir al metro. Els Mossos han assegurat que han obert una investigació per conèixer d'on procedia la droga i qui anava a rebre aquest lliurament.