Quantcast

El ritual d'iniciació d'una nena en un campament de Mèxic que indigna les xarxes

El vergonyós ritual d'iniciació d'una nena en un campament de Mèxic ha revolucionat les xarxes socials. La petita Sharon, de set anys, tal com es pot apreciar en les imatges, apareix asseguda a terra mentre que diversos companys i fins i tot instructors participen en aquesta novatada en la qual li arriben a tirar refresc per sobre.

< p> al vídeo s'aprecia com diversos adults es congratulen del ritual i fins i tot animen a altres nens a sumar-se a la novatada. "Dóna-li, Emiliano", crida un d'ells mentre la nena plora desconsoladament sense que ningú l'ajudi.

A les xarxes socials, Sharon ha estat batejada com #LadyBulling, una campanya de protesta que ha provocat que la Procuradoria de Protecció dels Drets de les Nenes, Nens i Adolescents investigui el cas i al Club de Castors pel "indignant" cas de bullying que va patir la nena sense que ningú sortís al seu rescat.