Quantcast

A la Reina Sofia no li deixen veure els seus nétes Elionor i Sofia

La Reina Sofia amb prou feines pot veure a les seves nétes, les infantes Leonor i Sofia. Almenys així ho ha revelat la periodista Pilar Eyre, en una columna que estrenava a la revista Lecturas.

Segons Eyre, la Reina Sofia es trobava en un sopar familiar a Grècia parlant amb devoció dels seus néts, entre ells de Juan de Uradangarín o del que educada que és Victòria de Marichalar. No obstant això, quan una de les seves primeres alemanyes li va preguntar per les infantes Leonor i Sofia, assegura Eyre que " se li van omplir els ulls de llàgrimes ". " No ho sé … ", va respondre.

La periodista transcriu una sorprenent resposta per part de la Reina. " No sé com estan! ¡No les veig mai! No em deixen veure-les! Jo, que visc al costat, no puc anar a casa ' i no obstant això la mare de Letizia està sempre aquí ficada! ".

a l'immens el apsado diumenge a la missa de Pasqua sí van tenir ocasió de trobar-se …