Quantcast

Mar Flores confirma que els motius del divorci que ha donat Javier Merino són "correctes"

El divorci de Mar Flores i de Javier Merino s'està convertint en un autèntic culebró. Després que el empresari assegurés que la ruptura amb la mare dels seus quatre fills s'havia produït per les "discussions diàriament" que tenien, la model ha respost a aquestes paraules donant-li la raó al seu exmarit. "El que Javier ha dit en les últimes hores em sembla correcte " , comenta a 'Vanitatis'.

La tia de Laura Matamoros confessa que < strong> està al marge de tot el que han publicat els mitjans de comunicació en els últims dies, cenyint en tot moment al que ambdues parts van assegurar en el comunicat en el qual feien oficial la seva separació. "Encara et sembli mentida, no veig la tele ni llegeixo res per salut mental. no faré cap declaració més ", concreta Mar Flores.

Durant la Setmana Santa, en contra del que s'havia publicat, la model no ha estat a Bali sinó que ha estat a prop dels seus , els quals s'han convertit en el millor suport per superar aquest dur moment. "No he fugit a cap lloc", diu a 'Vanitatis', que assegura que ha estat a Baqueira en els últims dies.

Finalment, Mar Flores ha assegurat si fa tot just unes setmanes negava una possible crisi amb Javier Merino era per no fer mal a les persones que té al seu costat: els seus fills. "La protecció de la família pega sempre en una mare. La vida canvia en quatre setmanes " , aclareix la model.

L'empresari treia la cara en aquest sentit per la madrilenya explicant que si les seves famílies no sabien res de la seva ruptura, "no hi havia cap motiu que fes que ella havia de confirmar la separació a la premsa".