Quantcast

Alt Urgell, 30 de març 2016: CÀRITAS D'URGELL POSA EN MARXA GRAPATS.COM

Càritas d'Urgell ha presentat, aquest dimecres al matí, el web grapats.com el primer portal de venda de roba de segona mà de la seva categoria a tot l'Estat espanyol.

Grapats.com comercialitza online la roba de segona mà que processa Nougrapats, una empresa d'inserció laboral propietat al 100% de Càritas que dóna feina a 12 persones, 6 de les quals són treballadors d'inserció.

L'obertura del nou portal suposarà que Nougrapats pugui donar feina a treballadors d'altres perfils ja que abans de publicar els productes s'ha de fer tot un procés de classificació.

Grapats.com ha obertat just fa un mes i ja s'han fet les primeres vendes. Tot i això, els responsables avisen que cal fer un gran recorregut de màrqueting per posicionar-se.

L'empresa espera arribar a facturar amb la nova botiga online prop de 120.000' en el segon any de funcionament. Els clients disposaran d'enviaments gratuïts a tot l'Estat a partir de 15 euros i els rebran entre 3 i 5 dies hàbils.

El nou portal s'ha donat a conèixer durant una roda de premsa on s'ha presentat la memòria econòmica de l'any 2015 de Nougrapats. L'empresa ha recollit més de 215 tones de roba, un 22% més que al 2014, i ha facturat al voltant d'uns 300.000'.

Parlen al vídeo: TONII CADENA, Gerent Nougrapats – JOSEP CASANOVA, Director Càritas d'Urgell