Quantcast

La Cerdanya, 30 de març 2016: OCUPACIÓ RÈCORD PER SETMANA SANTA

La comarca ha viscut la Setmana Santa amb més ocupació dels darrers quatre anys. Els dies de més afluència de visitants han estat del dijous 24 fins el diumenge de Pasqua, quan s’ha registrat un ple absolut. El fet que la Setmana Santa hagi caigut al març i les bones condicions a les estacions d’esquí ha propiciat que el Pirineu fos uns dels destins preferits per molts catalans. Els hotels han arribat al 90% d’ocupació i els bars i restaurants han assolit el 100% durant els darrers dies. Des del Patronat de Turisme de Cerdanya valoren molt positivament aquestes xifres.

La majoria de consultes que han atès des de l’Oficina de Turisme han estat relacionades amb el senderisme, degut a la bona climatologia i la gran varietat de rutes que ofereix la comarca.

Les estacions d’esquí alpí també fan un bon balanç de la Setmana Santa, gràcies a les darreres nevades que han permès als seus responsables obrir gairebé tot el domini esquiable. Tot i la temporada complicada que han viscut les estacions de nòrdic, aquests dies de vacances també han registrat un bon nivell de clients.

Parlen al vídeo: MONTSE CORONAS, CAP PATRONAT TURISME CERDANYA