Quantcast

La sensacional resposta als que deien gros i lleig al seu nuvi

Una simpàtica imatge va convertir a Christopher Glenn en tot un fenomen viral i va rebre dures crítiques i insults pel seu físic. Ell tan sols havia compartit una fotografia amb la seva nòvia, qui havia agafat el ram en un casament . D'aquí la seva cara de sorpresa. No obstant això, la seva publicació al Facebook va començar a circular ràpidament per les xarxes socials i molts van qüestionar durament la seva relació.

Tot i que els joves ja superen els tres anys de festeig i són molt feliços, nombrosos usuaris van carregar contra ell i contra el seu físic. Entre els indignants comentaris que va rebre, Christopher va haver de suportar que us cridessin "gros" i "lleig" , entre d'altres insults.

A l'presenciar el linxament social a què estava sent sotmès el seu nuvi, Ashley Stevens va decidir contestar amb contundència a tots aquells que van ser realment cruels amb Chris.

A través d'un escrit publicat a el seu perfil de Facebook, la jove nord-americana no va dubtar a destacar totes aquelles raons que han convertit la seva parella a "l'home amb el que vols passar la resta de la teva vida" . Ashley va assenyalar que és "atent i pacient", "em mostra tot el que em vol en petits detalls" i "ho estimo pel que és, igual que ell m'estima pel que sóc". < / p>

Per tancar la seva resposta, la jove va recordar que "bloquejarem als que ens menyspreen" i va demanar als seus haters que "gaudeixin de la foto".