Quantcast

Tot o res del Barça de bàsquet

El FCBarcelona rep demà al Palau Blaugrana el Brose Bàsquet d'Alemanya a la tretzena jornada del TOP 16 de l'Eurolliga.

L'equip blaugrana disputarà un partit a cara o creu en el qual, en cas de guanyar, acariciarà els quarts de final de la màxima competició europea, però , en cas de perdre, dirà adéu al segon títol de la temporada .

la irregular temporada de l'equip de Xavi Pascual ha propiciat aquest desenllaç tan inesperat a l'inici de la temporada . La direcció de joc no acaba de funcionar i es qüestiona la capacitats d de marcar el ritme de joc del porto-riqueny Carlos Arroyo.

L'exjugador de la NBA no ha acabat de fer-se amb l'equip molt almenys des de la lesió que, a principis d'aquest any, l'ha mantingut dos mesos en el dic es co. Un jugador de la seva experiència resulta vital per a les aspiracions del cinc català.

Si bé el txec Satoransk i juga al límit de les seves possibilitats i està completant una gran temporada necessita el reforç de Rierol en la direcció.

a la pintura no caminen millor les sensacions per a l'equip. Shine Lawal n o estarà a punt fins a mitjans del mes de maig. Es recupera d'un trencament de menisc que el va obligar a passar pel quiròfan. Samardo Samuels no ha rendit al nivell de la Lega italiana de la qual vaig procedir a. Davant Tomic està realitzant la pitjor de les seves temporades vestit de blaugrana i no aconsegueix imposar la seva qualitat ni en l'atac ni en la defensa .

A més, el fitxatge més rendible d'aquest any, Pau Ribas, no arribarà a temps per jugar demà davant els alemanys. Es recupera d'un trencament muscular al dit petit del peu dret. Podria reaparèixer en l'última jornada d'aquesta fase de la competició europea.

El quintuple empat en la classificació explica ho complica do que ha resultat ser aquest grup del TOP 16 . els enfrontaments directes acabaran per eliminar algun dels aspirants.

el Barça confia en un ple del Palau Blaugrana perquè el factor públic torni a ser decisiu. < / p>