Quantcast

Tot o res per al Barça de bàsquet

El FCBarcelona rep demà al Palau Blaugrana al Brose Bàsquet d'Alemanya en la tretzena jornada d el TOP 16 de l'Eurolliga.

l'equip blaugrana disputarà un partit a cara o creu en el qual, en cas de guanyar, acariciarà els quarts de final de la màxima competició europea però, en cas de perdre, dirà adéu al segon títol de la temporada.

la irregular temporada de l'equip de Xavi Pascual ha propiciat aquest desenllaç tan inesperat a l'inici de la temporada. La direcció d i joc no acaba de funcionar i es qüestiona la capacitat de marcar el ritme de joc del porto-riqueny Carlos Arroyo.

L'exjugador de la NBA no ha acabat de fer-se amb el equip molt menys des de la lesió que, a principis d'aquest any, l'ha mantingut dos mesos en el dic sec. Un jugador de la seva experiència resulta vital per a les aspiracions del cinc català.

Si bé el txec Satoransky juga al límit de les seves possibilitats i està completant una gran temporada necessita el reforç de Rierol en la direcció.

a la pintura no caminen millor les sensacions per a l'equip. Shine Lawal no estarà a punt fins a mitjans del mes de maig. Es recupera d'un trencament de menisc que el va obligar a passar pel quiròfan. Samardo Samuels no ha rendit al nivell de la Lega italiana de la qual procedia. Ante Tomic està realitzant la pitjor de les seves temporades vestit de blaugrana i no aconsegueix imposar la seva qualitat ni en l'atac ni a la defensa.

a més, el fitxatge més rendible d'aquest any, Pau Ribas, no arribarà a temps per jugar demà davant els alemanys. Es recupera d'un trencament muscular al dit petit del peu dret. Podria reaparèixer en l'última jornada d i aquesta fase de la competició europea .

El quintuple empat en la clasificació n explica el complicat que ha resultat ser aquest grup el TOP 16. els enfrontaments directes acabaran per eliminar algun dels aspirants.

el Barça confia en un ple del Palau Blaugrana perquè el factor públic torni a ser decisiu.