Quantcast

Mathieu es perd el que queda de temporada

El defensa central del FC Barcelona Jeremy Mathieu passarà demà pel quiròfan per ser intervingut del trencament del menisc intern del seu genoll esquerre.

el jugador francès es va fer ell mateix aquesta lesió quan va reaparèixer amb el combinat gal després de mesos d i absència i quan només feia 8 minuts que havia ingressat al terreny de joc.

Mathieu es perd el que queda de temporad ai, amb tota probabilitat, no arribarà a temps per a l'Eurocopa de Nacions.

Aquest és un seriós contratemps per al staff tècnic en els dos mesos de competició que resten . Si bé el francès no entra en l'equip de gala si forma part del nucli de 14 jugadors de camp als quals sol recórrer Luis Enrique.

Mathieu pot jugar tant de central com de lateral esquerre i ha entrat a bon nivell quan se l'ha necessitat. Ara seran Vermae len i Bartra els que hauran de fer un pas endavant just en el moment en què se'ls qüestiona i s'apunta una sortida del club per a tots dos en dos mesos.

El central belga va estar tot l'any passat de baixa per una lesió que ja tenia a l'Arsenal i que el va obligar a ser intervingut. En aquesta temporada ha jugat intermitentment i no ha rendit que s'esperava fins al punt que, en alguna trobada, els tècnics ho han substituït al descans . En els partits que queden es convertirà en el tercer home de l'eix defensiu per darrere de Mascherano i de Piqué.

Per la seva banda, Bartra compte més per a Del Bosque que per a Luis Enrique . el defensa català és el cinquè central de l'equip i no compta amb la confiança dels tècnics. Si bé és poc inclinat a abandonar la disciplina del club, als seus 25 anys, n ecessita sentir-se jugador i disposar dels minuts que no li ofereix el primer equip blaugrana.

Aquests jugadors , fins ara poc utilitzats , seran fonamentals en l'esprint final de la temporada. en cas de superar l'eliminatòria amb el At.de Madrid el Barça jugarà un partit cada tres dies fins al 7 de maig. < / p>

Bartra i Vermaelen hauran reivindicar- si tenen alguna possibilitat de continuar en la tercera temporada de Luis Enrique com a entrenador.