Quantcast

Bertín Osborne grava 'La meva casa és la teva' amb Fran Rivera

Bertín Osborne ja està gravant el seu nou programa per Telecinco , segons han confirmat des Mediaset . A més, ja s'ha confirmat que el nou espai que conduirà portarà com a nom El meu temple és la teva '. També se sap ja que el primer convidat serà Fran Rivera.

El presentador ha posat en marxa avui mateix la gravació de 'La meva casa és la teva', i tant ell com la seva dona, Fabiola Martínez, han visitat a Fran Rivera i Lourdes Montes a la finca que la família Ordóñez té a Ronda (Màlaga), on han compartit un agradable menjar.

Quant a la resta de convidats que seran entrevistats per Bertín Osborne, sembla que el calendari s'anirà tancant durant els propers dies.

Amb 'La meva casa és la teva' Osborne torna a Telecinco, cadena en la qual ja va estar fa al voltant de 20 anys, amb un programa anomenat 'Contacte amb tacte' , que collir bastant èxit.

El format del nou programa sembla que serà bastant similar al que el presentador venia fent a TVE, cadena en la qual va compartir agradables xerrades i confidències amb gent com Iker Casillas, Mariano Rajoy o Alejandro Sanz, aconseguint bones dades d'audiència.