Quantcast

Activa el tobogan d'evacuació d'un avió en confondre la sortida d'emergència amb el bany

Una passatgera que viatjava en un vol de l'aerolínia Xina Southern Airlines va provocar un gran incident per una petita però important confusió. I és que, la dona va confondre la sortida d'emergència amb el bany , el que va provocar que s'activés el tobogan d'emergència.

No cal posar-hi molta imaginació per suposar que la incertesa entre els passatgers no va ser precisament poca. I encara sort que no va passar en ple vol sinó abans d'enlairar!

La confusió de la dona va tenir lloc just després que tots els passatgers embarcasen a l'avió, quan ja estava tot preparat per enlairar-se. En aquest moment va ser quan a la passatgera li van entrar ganes d'anar al bany però va tractar d'obrir per error la sortida d'emergència.

En el moment en què el personal de l'aerolínia es va adonar que s'havia desplegat el tobogan d'evacuació , van desallotjar a tots els passatgers i van investigar el que ha passat abans de poder emprendre el viatge.

Després de fer les comprovacions pertinents i retirar el tobogan, els passatgers van tornar a l'avió, que es va enlairar amb dues hores de retard.

Quant a la dona que va provocar semblant embolic, la policia xinesa li va retirar el passaport i la targeta d'embarcament abans de interrogar-la. I és que, la Llei d'Aviació de la Xina dicta que quan un passatger posa en perill la seguretat d'un vol podria estar cometent un delicte amb responsabilitat penal.