Quantcast

'MYHYV': Sofia Crist desmenteix la seva relació amb Alba Casillas

Sofia Crist no ha amagat al plató de 'Dones i Homes i Viceversa' que sent atracció per Alba Casillas. No obstant això, això no vol dir que la tronista i l'assessora de l'amor tinguin una relació especial fora de les càmeres.

Els rumors van saltar arran d'una informació publicada a 'Blasting News', on apuntaven que entre elles existia més que una amistat i que podrien haver "acabat juntes després d'una festa". No obstant això, l'entorn de Sofia Crist ha desmentit aquesta suposada relació lèsbica.

Segons apunta 'Veu Populi', persones molt properes a la filla de Bárbara Rey assenyalen que "està amb una morena i no amb aquesta rossa" , en referència a Alba Casillas. A més, segons afegeixen, la parella de Sofia seria "una malaguenya", desconeixen "si després ho han deixat o no" i incideixen en què "a aquesta rossa no la coneixem".

< p> Alba Casillas, coneguda també per ser prima d'Iker Casillas, hauria rebutjat a més de participar en programes com 'Gran Hermano VIP' o 'Sálvame Deluxe', i fins i tot protagonitzar una portada d'Interviú.