Quantcast

Com va arribar el cadàver d'un dofí a la Casa de Camp de Madrid?

La misteriosa aparició d'un dofí en una zona de la Casa de Camp de Madrid està sent investigada per la Unitat de Medi Ambient de la Policia Municipal (UAM) després que un home ho trobés gràcies a l'olfacte dels seus gossos al quilòmetre 27 d'un carril bici a la carretera de Boadilla de la Muntanya. Mai abans s'havien trobat res semblant i menys en aquestes condicions, lligat amb una malla metàl·lica i completament descompost .

Els veterinaris experts del Zoo de la Casa de Camp van confirmar que era un dofí de pocs mesos d'edat, entre set i vuit, i portava a aquest lloc uns cinc o sis dies, ja que a l'estar aquests animals fora de l'aigua es descomponen molt ràpid després de morir, tal com explica el diari ABC.

La pregunta de com va arribar fins allà és la clau del cas després que els agents es posessin en contacte amb el Zoo de Madrid per si els havia desaparegut alguna de les seves espècies de dofí. Tant Faunia com el Zoo van confirmar que dels seus 20 mamífers no els faltava cap, de manera que aquesta hipòtesi va quedar totalment descartada.

Segons el citat diari, els experts de la policia creuen que el més probable és que algú comprés (o robés) l'animal en el mercat negre, ja que és totalment il·legal tenir com a mascota a un dofí , i en el seu trasllat en camió morís en no estar en el seu entorn natural o amb les cures necessàries.

Evidentment, la possessió d'un dofí està prohibida i estan analitzant el cadàver per intentar trobar la persona que el va deixar amagat a la Casa de Camp i així esbrinar com va poder fer-se amb aquest mamífer aquàtic.