Quantcast

Com recuperar el pa dur i tornar-cruixent

El pa nostre de cada dia a vegades es queda com una pedra i senti molt malament haver de tirar gran part de la barra que no ens hem menjat. Però això ja es va acabar. Els vídeos sobre trucs de cuina estan de moda i molts d'ells donen consells realment pràctics, com aquest que us anem a explicar sobre com recuperar el pa dur del dia anterior per fer-ho tan cruixent com quan el van treure del forn de la fleca.

És molt senzill i amb prou feines es necessiten uns minuts per a això. El primer que cal fer és omplir una gerra d'aigua i mullar amb ella la barra, tant per sobre com per sota. No obstant això, cal no xopar del tot, així que molt de compte amb posar-ho a l'aixeta, tan sols es necessita humitejar una mica pels dos costats.

Després només haurem d'introduir la barra mullada al forn de casa, escalfat a 230 graus, durant uns cinc minuts aproximadament. En treure-sorprèn moltíssim el cruixent i saborós que està, sense necessitat de congelar o comprar un altre pa. A punt per menjar.