Quantcast

Els pots de nocilla amb marihuana que es venen al Canadà

La nocilla és un aliment que aconsegueix enamorar a tot el que ho prova per convertir-se en un amor etern. És única i no té més barreja que la famosa de llet, cacau, avellanes i sucre, tot i que al Canadà volen afegir-li un nou ingredient que podria donar-li un nou toc, la marihuana .

Des que el primer ministre del país anunciés la legalització d'aquest tipus de droga, els mercats comencen a reinventar-se i han creat aquest producte anomenat Chrontella , que es pot adquirir en alguns supermercats canadencs, encara que només es ven per a ús medicinal. Almenys, de moment.

El pot conté 300 mg de cànnabis i es ven a 15 euros cadascun, un preu una mica elevat si es té en compte que una nocilla normal costa uns tres euros aproximadament. Una menja per a molts nord-americans que ja ho comparteixen per les xarxes socials. Et ve de gust provar-ho?