Quantcast

Emoció Cuines o l'art de combinar disseny i estalvi

Emoció Cuines és una marca madrilenya des de la qual apostem per l'economia regional, i per les nostres botigues especialistes. La petjada ecològica dels nostres fabricats és mínima, ja que les fàbriques estan molt properes als consumidors finals, el que redueix l'impacte mediambiental. I els nostres distribuïdors tenen, tots, una dilatada experiència en el disseny i moblament de cuines úniques ia mida.

Davant la problemàtica d'aquest canal que està molt atomitzat en petits tallers, ja que a la majoria dels fabricants no se'ls pot anomenar realment com fàbriques, i on es fa un moble sense estàndards de qualitat ni normatives que garanteixin el producte final, neix Emoció Cuines com una marca que empari al consumidor, generi confiança i ofereixi un producte d'una immillorable relació qualitat- preu i amb una garantia oficial de 7 anys en els seus mobles de cuina.

Emoció s'inspira en les necessitats actuals dels consumidors. Els nostres productes tenen una perfecta combinació entre durabilitat, prestacions, ergonomia i moda . Fabriquem un producte que comença en un segment de consumidors de nivell mitjà a preus molt competitius i obre un ventall de terminacions, components i accessoris amb el que podem arribar a un nivell de producte d'alta gamma.

Posem a disposició del consumidor tot el necessari per proporcionar-li la cuina que necessita. Una cuina única ia la seva mida. Pensada per cobrir les seves necessitats d'ergonomia, emmagatzematge, comoditat, gaudi i disseny.

Però som molt més que mobles de cuina. Ens encarreguem d'aportar tots els processos, materials i productes que es necessitin: mobles, electrodomèstics, fogons, aigüeres, aixetes, reforma, etc., etc..

Oferim la possibilitat de reformar amb obra seca, és a dir sense enderrocs, desenrunaments, ni utilització de morters humits (formigó, guix, etc.). Sent l'emoció d'estrenar la teva cuina.