Quantcast

Batalla d'escombretes de vàter entre reclusos d'una presó anglesa

D'entre tots els vídeos del compte 187Gangsters, el material d' Facebook és d'allò més variat. Hi ha coses per plorar i algunes parell riure. Des reclusos presumint de músculs, feixos de bitllets o armes blanques casolanes fins a vídeos on la violència entre presos, en major o menor mesura és la protagonista.

Tal com explica el diari La Vanguardia, l'edició holandesa de Vice News va aconseguir entrevistar fa uns mesos a un administradors de la plataforma. Són vuit persones de diferents països que es coordinen perquè les xarxes socials estiguin sempre actualitzades i s'encarreguen de filtrar el contingut que reben per evitar el bloqueig de Facebook.

Però, com és possible que els presos tinguin un telèfon intel·ligent en les seves cel·les? Segons l'administrador holandès amb diners tot és possible. "El món és corrupte, això no és notícia. Pots subornar pràcticament a qualsevol i introduir de contraban tota mena de coses a les presons" , va relatar al mateix temps que va voler deixar clar que utilitzen aquests telèfons intel·ligents només per mantenir-se en contacte amb els seus familiars i evitar l'avorriment. d'aquesta manera va desmentir la idea que els reclusos usessin els smartphones per organitzar delictes a l'exterior, ja que aquesta fórmula els delataria massa ràpid.

Nosaltres hem seleccionat aquest vídeo procedent d'una presó britànica en la qual dos reclusos lluiten 'a vida o mort' amb escombretes del vàter i utilitzant tapes de paperera com a escut en un servei de les instal·lacions penitenciàries.