Quantcast

La raó del divorci de Mar Flores i Javier Merino

Javier Merino ha concedit les seves primeres entrevistes després d'haver anunciat al costat de mar Flors seus separació després de més de 18 anys de matrimoni. La parella, que té quatre fills en comú, era considerada com un exemple de felicitat i vida en comú; no obstant això, el pas del temps ha acabat per erosionar el seu amor.

Merino fa declaracions a la revista Hola! i en Vanitatis, en què es mostra molt dolgut pels rumors deslligats després del seu anunci: " Vull que quedi clar. No tinc cap parella i Mar tampoc. No n'hi ha ni n'hi ha hagut mai ", diu en Vanitatis.

Compte Merino que, tot i que la decisió final l'ha pres ell, el divorci ha estat acordat, i que mantenen una bona relació. " Quan discuteixes tots els dies, cal prendre decisions encara que siguin tan doloroses com la separació ", explica.

També surt al pas d'altres teories: les que atribueixen el seu divorci a una estratègia per esquivar els problemes econòmics que assetgen a l'empresari. " Una invenció més. Com tots els espanyols he estat apurat, però ara precisament les coses em van bé i sortint de la crisi a poc a poc ", assegura.