Quantcast

Alejandro Nieto abandona GHVIP: "Prefereixo estar amb el meu fill"

A només dues setmanes de la final de ' Gran Germà VIP ', Alejandro Nieto ha decidit abandonar la casa de Guadalix i donar per liquidada la seva aventura en el concurs que el veia amb possibilitats de convertir-se en un dels tres finalistes.

Una notícia li va arribar de l'exterior a prop del seu fill i va decidir meditar durant uns minuts per prendre la decisió de renunciar a ' GH VIP '. El Super li va explicar durant la publicitat que anaven a fer-li una prova mèdica al seu fill petit. "Prefereixo estar amb el meu fill. Ho sento, he d'estar amb ell. Gràcies perquè sou meravellosos. Gràcies a tots" , va dir davant de les càmeres el model.

Per Nieto és molt important estar al costat del seu fill a hores d'ara, sobretot després que el programa decidís ampliar els seus contractes i la durada del concurs.

No és la primera vegada que intenta abandonar ' GH VIP ', ja que fa poques setmanes li va dir al públic que no li votessin per forçar la seva expulsió a causa de les proves mèdiques de la seva fill, que es desconeix quins són. El seu pare li va convèncer que tot estava bé i encara no havia data perquè el petit es sotmetés a aquest examen.