Quantcast

Un ostatge de l'avió d'Egypt Air es fa un selfie amb el seu segrestador

Aquest dimarts, 1 avió d'Egypt Air era segrestat per un individu egipci que amenaçava amb activar un cinturó d'explosius que va resultar ser fals. Després de més de set hores de pànic, pensant que es podia tractar d'un terrorista, l'home va alliberar a tot els seus ostatges i va abandonar l'últim l'aeronau, mantenint en suspens les autoritats xipriotes que es van desplaçar fins a l'aeroport de Làrnaca, on va aterrar d'emergència.

En aquest llarg període de temps, un dels ostatges, bastant tranquil pel que sembla amb el segrest, va decidir fer-se un 'selfie' amb el seu captor . El diari 'Daily Mail' ha publicat la imatge, que ha donat la volta al món i ha estat molt compartida en les xarxes socials.

El protagonista d'aquest selfie amb Seif Eldin Mustafa, el segrestador, va ser el britànic de 26 anys, Ben Innes, assegura al rotatiu britànic, evitant la polèmica, que la seva intenció era comprovar si el cinturó d'explosius que portava era veritable . "Pensava que si la seva bomba era real no tenia res a perdre de totes maneres", assegurava.

La informació assegura que Innes va ser un dels tres últims passatgers que va deixar a l'avió, cosa que ha estat confirmat per la pròpia policia britànica, que considera que la decisió que va prendre l'ostatge ha estat un tant temerària . No obstant això, amics i familiars el consideren com un heroi però que realment va en el seu caràcter.