Quantcast

La polémica portada de Charlie Hebdo sobre los atentados de Bruselas

'Charlie Hebdo' ho ha tornat a fer. El setmanari ha dedicat la seva última portada als atemptats soferts a Bèlgica el passat 22 de març. Amb el seu to satíric habitual, la revista proposa una caricatura en to de broma que no ha agradat a tothom.

Sota el titular, 'Bèlgica, confosa', i amb el fons de la bandera belga, representa un cantant belga, Stromae, amb la pregunta "¿Pare, on ets?", En al·lusió a 1 concida cançó seva, 'Papaoutai', que li dedicava al seu pare mort. Li responen: "Aquí". "Allà". "I allà també". Són els diferents membres d'un cos que ha esclatat, presumiblement com a conseqüència d'una bomba en un atac terrorista.

A la premsa belga i en les xarxes socials la portada ha estat criticada durament per considerar-la irrespectuosa. No obstant això, respon a la línia sempre provocadora i dura de Charlie Hebdo, que va riure fins i tot dels atemptats que va patir en la seva pròpia redacció.