Quantcast

Els troleos més èpics de ForoCoches: de Blas de Lezo a Curri Valenzuela

-

1
ForoCoches va néixer l'any 2003 però tot i no haver arribat a la majoria d'edat (hauria d

ForoCoches va néixer l'any 2003 però tot i no haver arribat a la majoria d'edat (hauria de caminar pels primers petons de la seva adolescència), la pàgina, una de les més visitades i amb més usuaris registrats de Espanya (més de 600.000), té un currículum molt important a l'esquena. El que va començar sent com un lloc per debatre sobre motor s'ha acabat convertint en un temple sagrat al qualsevol tema té cabuda i on hi ha hagut troleos èpics i llegendaris que tot bon internauta no pot deixar passar. < / p> Aquí fem una 'homenatge' a aquest llistat que ha fet que alguns dels seus protagonistes traspassessin fronteres i que es convertissin en personatges amb rellevància internacional. Ull a alguns d'ells que són brutals! Blas de Lezo, el nou vaixell britànic L'últim troleo de ForoCoches ha traspassat fronteres per a convertir en víctima al Centre Nacional d'Investigació Mediambiental del Regne Unit (NERC). Com a conseqüències de la construcció d'un nou vaixell al país, l'organisme va decidir obrir una enquesta perquè els internautes poguessin batejar popularment dit navili Què ha passat? Que l'àmplia legió de 'forococheros' s'ha mobilitzat i ha convertit a Blas de Lezo, almirall que porta mals records als britànics i que va humiliar a Anglaterra l'any 1741, en un dels més ben posicionats per guanyar la campanya 'Name our ship '(' Poseu nom al nostre vaixell '). «va ser un dels millors mariners del món i va fer grans contribucions a la investigació marítima britànica», defensa el' forocochero 'que va iniciar la proposta amb ironia . a l'Centre Nacional d'Investigació del Regne Unit no li ha fet molta gràcia la notícia i ha eliminat a Blas de Lezo de la carrera per batejar al nou vaixell del NERC. Sembla que hi havia un interès desmesurat en què Boaty McBoatface. El lobby britànic en diuen …

Atrás