Quantcast

Les 9 millors pel·lícules lèsbiques de la història del cinema

-

1
La vida d'Adele (França, 2013): Guanyadora de la Palma d'Or del Festival de cinema de

La vida d'Adele (França, 2013): Guanyadora de la Palma d'Or del Festival de cinema de Cannes, aquesta pel·lícula, considerada una de les millors en temàtica lèsbica, és absolutament imprescindible. Narra la història de la jove Adele que, als seus 15 anys, no té dubtes en què un noi ha de sortir sempre amb una noia. No obstant això, quan una nit coneix a Emma, ??una jove de pèl blau, els seus sentiments i identitat sexual es tornaran confusos i la sotmetran a un judici de valors per part de la seva família i amics. Tot i que la majoria de les crítiques la posen pels núvols, una important part de la comunitat LGBT ha criticat les «excessives escenes de sexe», el «única finalitat és posar en pantalla les fantasies d'un director heterosexual «. La pel·lícula, molt polèmica, mostra escenes de sexe explícit que pretenen enderrocar tabús.

Atrás