Quantcast

Un incendi crema a dos edificis de la Massana

Els Bombers continuen treballant per extingir el foc que ara mateix està sota control i es calcula que ben entrada la matinada pugui estar apagat. El foc ha començat en un dels habitatges superiors de l'edifici i s'ha propagat ràpidament per la teulada. L'immoble és un edifici antic amb molta fusta, fet que hauria facilitat la ràpida propagació del foc, que ha acabat afectant un segon edifici situat al davant. L'immoble compta amb uns 75 pisos aproximadament i es calcula que hi ha prop de 150 veïns afectats. El Comú de la Massana ha obert les oficines de Vallnord, on els afectats poden anar-hi per tal d'obtenir allotjament per aquesta nit. D'altra banda demà es posarà a disposició dels veïns a partir de les 8.30 h del matí, el número de telèfon 737.200.