Quantcast

Alt Urgell, 29 de març 2016: EL CADÍ LA SEU ES QUEDA A LES PORTES DEL 'PLAY-OFF'

El Cadí La Seu ha tancat una de les millors temporades de la seva història a la Lliga Femenina. L'equip s'ha quedat a tocar de la classificació pel 'Play-off' a l'acabar cinquè a la classificació.

De fet, el grup entrenat per Joan Carles Pié s'ha quedat fora de jugar les semifinals de la Lliga Femenina pel bàsquet average en contra davant el Mann-Filter i l'Spar citylift Girona, ja que els tres equips tenen els mateixos números, 17 victòries i 9 derrotes.

Les urgellenques han tancat la temporada amb una victòria davant l'Star Center-Uni Ferrol per 81 a 87, que de res ha servit ja que necessitaven que el Mann-Filter perdés davant el segon classificat, el Conquero. Però les aragoneses es van imposar amb claredat (66-91) davant un equip que no es jugava res i que ja tenia el 'play-off' assegurat des de feia un parell de setmanes.

Tot i la bona temporada del Cadí La Seu, el club va expressar el seu malestar amb la federació per no haver sancionat al Conquero tot i haver-se saltat el reglament de la competició, fet que hauria suposat que les urgellenques s'haguessin classificat pel 'play-off'.