Quantcast

La Cerdanya, 29 de març 2016: FREIXINET I ALÍS GUANYEN LA MOLINA-VALLTER SKIMARATHON

Aquest dissabte s’ha celebrat la tercera edició de La Molina-Vallter Skimarathon, la cursa d’esquí de muntanya de llarga distància per equips que uneix les valls de Cerdanya, Núria i Camprodon. La parella formada per Xavier Freixinet i Jordi Alís s’ha proclamat campiona de la prova, completant el recorregut de 38 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell amb un temps de 4 hores i 8 minuts. Els segons en arribar a Vallter han estat Xavier Sadurní i Jordi Palomares amb un crono de 4 hores i 15 minuts i cinc minuts més tard ha arribat la parella integrada per Jordi Martín i Joan Reyné.

En la categoria femenina només es van inscriure dos equips i ambdós han arribat plegats, després de 6 hores i 13 minuts de cursa. Pel que fa a la competició mixta, Samuel Orts i Pilar Quesada han acabat primers. Poc abans que els esquiadors passessin pel control de Núria, s’ha donat la sortida a la cursa curta, que ressegueix els darrers 14 km de l’Skimarathon. Els vencedors d’aquesta Núria-Vallter han estar els germans Enric i Àlex Moya, que han trigat 2 hores i 18 minuts en completar el recorregut.