Quantcast

Més de 60 mil persones passen pel Memorial Johan Cruyff

Durant els quatre dies en què ha estat obert el Memorial Johan Cruyff a la zona de tribuna del Camp Nou han estat més de 60 mil els socis i aficionats que han volgut donar l'últim adéu a l'astre holandès.

Fotografies, xucla-chups, banderes i tota mena d'objectes han deixat els seguidors a l'esplanada de tribuna per donar constància del que ha significat Cruyff en les últimes quatre dècades de vinculació amb el Barça i amb Catalunya.

el fill de Johan Cruyff, Jordi Cruyff, ha agraït a tots les mostres d'afecte cap al seu pare; ha subratllat que la Fundació Johan Cruyff seguirà endavant tal com volia el mort i confia que dissabte al Camp Nou sigui un clam amb motiu del partit que enfrontarà el FCBarcelona i el Reial Madrid.

la directiva barcelonista ha explicat que en el partit de dissabte es desplegarà un amplíssim mural amb 90 mil làmines en què s'agrairà a Johan Cruy ff tot el que ha fet per l'entitat .: des de la seva etapa com a jugador fins als vuit anys en què va ocupar com a entrenador la banqueta del FC Barcelona.

en el partit de dissabte els set presidents del Barça que continuen amb vida s'uniran a la Llotja del coliseu blaugrana per donar el comiat a Johan Cruyff.

l'himne del Barça amb aquest enorme mural, els aplaudiments en el minut 14 del partit per evocar al mite holandès, i l'emoció de la < strong> pròpia família Cruyff a la llotja, prometen fer inoblidable aquest clàssic.

la directiva barcelonista encara no ha posat sobre la taula quina serà la decisió entorn a la vinculació de Cruyff amb el Barça. Alguns em de comunicació s'han fet ressò de la petició d'alguns aficionats que el Camp Nou passi a dir Nou Camp nou Johan Cruyff.

Altres socis i simpatitzants han recordat que el fundador Joan Gamper o Kubala, entre d'altres, també són mereixedors de portar el seu nom a l'Estadi barcelonista.

Dissabte al Camp Nou registrarà un ple històric amb gairebé 100.000 persones a les grades per ovaciona ra Cruyff i per empènyer l'equip a un triomf gairebé definitiv o cap a la consecució del títol de lliga.