Quantcast

La Cambra de Comerç s'uneix a Google a favor de les pimes

La Cambra de Comerç de Barcelona ha arribat a un acord de col·laboració amb Google for work per ajudar les empreses, especialment les pimes, a innovar ia integrar els últims serveis tecnològics a la seva activitat empresarial. L'objectiu és dotar- s de totes les eines possibles per potenciar la seva competitivitat.

Aquest és un projecte que desenvoluparan la Cambra de Comerç de Barcelona , Google for work i Altostratus Solutions, partner de Google Apps, especialitzada en ajudar a les empreses en el procés d'adaptació d'eines "cloud" .

Durant tot l'any es duran a terme activitats a la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona per sensibilitzar les pimes sobre els beneficis en la productivitat de l'ús d'eines en el núvol.

Així mateix, la Cambra, a través dels anomenats "Agents tic", coordinarà el projecte i assessorarà i resoldrà tots els dubtes de les empreses que ho necessitin.

Des de la Cambra es considera que les tecnologies de la informació i de la comunicació són un d elos motors del procés de recuperació econòmica.

en aquesta direcció, ha portat a terme una aposta estratègica basada en dos eixos d'actuació. D'una banda, la realització d'actuacions de sensibilització perquè les empreses de base no tecnològica adoptin les TIC com una eina de millora de la competitivitat i la productivitat .

D'altra banda , l'impuls del propi sector TIC a través de la prescripció i la comercialització de productes i serveis que ajudin a dinamitzar la demanda, amb l'objectiu de generar contactes, la captació de leads, les oportunitats de compr < strong> a, i la transformació en vendes de productes o de serveis.

la Cambra de Comerç de Barcelona sempre ha manifestat el seu interès per estar al costat de les petites i mitjanes empreses catalanes i amb aquesta empenta , dedicat a involucrar les noves tecnologies, s'implica en un nou esforç.

Els darrers estud is subratllen la necessitat d'aplicar aquestes noves tecnologies i n les empresa que pretenguin estar a la primera línia de competitivitat.