Quantcast

El canvi de look de Pelayo que arrasa a Twitter

Bona part dels lliuraments de 'Cámbiame' aconsegueixen cridar l'atenció de les xarxes socials. Amb més o menys encert, els estilistes del programa de Telecinco aconsegueixen transformar als seus protagonistes. No obstant això, en aquest cas ha estat un dels temes més comentats del dia a Twitter per el nou look de Pelayo Díaz .

El popular estilista de 'Cámbiame' sol jugar a sovint amb el seu pèl, però el seu serrell al que Jim Carrey a 'Dos ximples molt ximples' -com bé recorda un usuari a les xarxes socials- no compta amb l'aprovat de l'audiència.

d'aquesta manera, Pelayo ha acaparat bona part de les mirades dels espectadors, que no han perdut l'ocasió de jugar a les semblances a través de Twitter. A més de a Jim Carrey en la coneguda comèdia dels 90, hi ha qui apunta cap al mític personatge d'animació 'Calimero'.

Potser l'enrenou que ha generat la seva nova imatge porta a Pelayo a no repetir look en el pròxim capítol de 'Cámbiame'.

Per què un és guai i l'altre és un ximple molt ximple #preguntaseria # cambiame202 pic.twitter.com/BNBeyTYs5S

& mdash; & # 10810; nomed ro legna & # 10060; (@ElahEchelon) 29 març 2016