Quantcast

'GHVIP 4': Laura Matamoros canta el 'Cara al Sol' y las redes piden su expulsión

Laura Matamoros s'ha convertit en una de les grans favorites per guanyar 'GH VIP 4' . La concursant ha demostrat ser una de les més fortes, ja que ha estat salvada pel públic en diverses ocasions. No obstant això, a molt poc de la gran final, sembla que les coses se li podrien torçar i bastant … El motiu? Ha estat 'caçada' taral·lejant el 'Cara al Sol'.

La filla de Kiko Matamoros estava en plena prova setmanal quan de sobte va començar a taral·lejar l'himne de la Falange Espanyola. La mateixa Laura es va adonar del que això podia suposar i de seguida va tractar de rectificar: "No sé per què m'ha vingut".

Sigui com sigui, la polèmica està servida, ytanto a Guadalix de la Serra com fora de la casa no han trigat a retreure la seva actitud. "Doncs canvia't de música", li ha respost Rappel . "Ja, però és que m'ha vingut. Mira que no m'agrada, eh? Per res" , ha insistit ella. "Ja tia, però no pots cantar això aquí" , li ha assenyalat també Dani Santos.

D'altra banda, en les xarxes socials són molts els espectadors del reality de Mediaset els que estan demanant la expulsió disciplinària de Laura Matamoros. A més, s'està comparant el seu cas en amb el de Argi de 'GH 14', que va ser expulsada per fer un desafortunat comentari sobre ETA, que ella mateixa va catalogar de "broma".