Quantcast

Sara Carbonero i Iker Casillas, ¿casament en secret?

Ja fa un temps que venien sonant els rumors de casament entre Iker Casillas i Sara Carbonero. ¿S'ha donat per fi el 'sí vull' la feliç parella?

Pel que sembla, el porter i la periodista esportiva haurien decidit contraure matrimoni encara que de la manera més discreta possible, i sense grans celebracions.

Segons publica el diari ABC, Carbonero i Casillas es van casar uns dies abans de les vacances de Setmana Santa, amb una cerimònia civil i totalment secreta , al jutjat de Boadilla de la Muntanya .

Les noces hauria estat d'allò més íntima i senzilla, ja que la parella només va estar acompanyada en aquest moment tan especial de les seves dos testimonis i del petit Martín Casillas < / strong>. Un dels testimonis de l'enllaç podria haver estat la germana de Sara, Irene Carbonero, i pel que sembla ni tan sols els pares de la parella estaven al corrent de l'enllaç.

El casament entre Casillas i Carbonero ha enxampat completament per sorpresa a tots els seus cercles pròxims. "L a única manera de poder casar-se sense que allò es convertís en un espectacle era fer-ho així" , ha declarat un íntim de la parella a l'esmentat diari.

Quant a la vestimenta triada per al casament, sembla ser que Sara Carbonero , que està embarassada del seu segon fill , va triar un vestit blanc de premamà.