Quantcast

L'increïble canvi radical de Mario Jefferson d'Operación Triunfo 2011

Amb tantes edicions de 'Operación Triunfo' és impossible que ens recordem de tots els seus participants, però Mario ha estat un dels pocs de l'última edició que compta amb una legió de seguidors en xarxes socials i ha seguit molt ficat en el món de la música.

el malagueny de 23 anys ha volgut trencar amb la seva imatge i ha aparegut amb un canvi radical que no ha deixat indiferent a ningú. Ha passat de la seva bru natural a un ros platí que gairebé frega el blanc.

En una recent entrevista al portal Bekia.es, el cantant parla sobre el seu pas per Operación Triunfo i com va viure el final precipitat del concurs musical. A més, fa un repàs per la seva carrera musical.

En l'actualitat, Mario Jefferson té diversos projectes en ment, entre els quals es troba treure un nou single per a l'estiu. També es postula com un dels favorits per participar en la pròxima edició de 'Tu cara me suena' , on ja va participar com a convidat especial.

Després de sortir del concurs Mario ha tingut la sort de treballar amb artistes reconeguts a Espanya com Zahara i Efecto Mariposa .